Des del Forn Inalba volem col·laborar en que cap nen es quedi sense mona aquesta Setmana Santa. Som conscients de que el confinament pot fer més difícil el fet d’aconseguir els ingredients per fer-la. És per això que des del Forn Inalba hem elaborat un kit amb tot el necessari per fer una deliciosa mona de Pasqua i a més, poder passar una bona estona en família amb els petits de casa. Us presentem la nostra recepta en aquest vídeo on també us indiquem quins passos seguir!
Instruccions:
- Obre el pa de pessic i banya’l amb el xarop
- Farceix-lo amb melmelada i reparteix-la
- Banya la part superior i els laterals
- Afegeix la crema i allisa
- Escalfa la mantega al microones durant 2-3 segons
- Munta el cornet i enganxa’l amb cinta adhesiva
- Omple el cornet amb la mantega i fes un tall a l’extrem
- Posa la mantega als laterals i allisa amb l’espàtula. Reserva’n una mica per després perquè et farà falta 😉
- Enganxa l’ametlla laminada
- Posa la fruita confitada a la part superior
- Escalfa la gelatina durant 3 segons al microones
- Distribueix la gelatina amb un pinzell
- Agafa el cornet de mantega i decora al teu gust!
I ja tens la teva mona! A gaudir-la!!
Podeu trobar el kit a les nostres botigues des d’aquest dissabte 28 de març.
Tutorial: